Enter your keyword

Доставка

ТАЛАНТИНО поверява Вашите пратки на ЕКОНТ

          За Ваше удобство онлайн магазин ТАЛАНТИНО работи без прекъсване 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината.

Поръчките се изпълняват по ред на постъвпане в онлайн магазинът ни. След приемане на поръчката Ви, наш служител се свързва с Вас по телефона за потвърждение. В деня на потвърждение, поръчката Ви се обработва и се изпраща по куриер. Пристига при Вас на следващия работен ден. Поръчки, които са потвърдени и изпратени в петък, пристигат при Вас в събота. Постъпилите поръчки през почивни дни и празници се обработват и изпращат на първия работен ден и пристигат при Вас на следващия.
          Забележка: Изключение за доставка на следващия работен ден, след потвърждение на поръчката Ви правят населените места, в които куриерите работят по график.

Знаем, че цената и сроковете за доставка са много важен елемент в онлайн търговията. Ние правим всичко възможно, за да предложим най-бързата доставка в България на най-добрата цена специално за Вас, нашите клиенти.

          Поръчки над 100лв са с безплатна доставка до офис на Еконт. Важи за поръчки направени през онлайн магазинът и са с бруто тегло до 5кг. Услугата не се комбинира с други отстъпки и промоции.